Proslave na otvorenom – Vinski Podrum Malča
Logo
5
11
8
7
9
venčanja i rođendani na otvorenom
4
venčanja i rođendani na otvorenom3
venčanja i rođendani na otvorenom2
venčanja i rođendani na otvorenom

Proslave na otvorenom

Priroda je najjači pokretač životne energije i nije ni čudo što mnogi požele da važne životne događaje proslave baš u lepoti zelenila pod nebeskim krovom.

Dan rođenja i dan venčanja, svakako da spadaju među najvažnijim događajima za slavlje, ujedno povod budi veliku inspiraciju da proslava bude prikladna, tematska I lepa. Takođe, u mnogima budi želju da njegova proslava bude posebna po nečemu, drugačija od drugih, jednom rečiju – jedinstvena. Upravo takva i treba biti, jer svaki čovek ili par poseduje neku jedinstvenost u sebi.

Među najatraktivnijim mestima za organizaciju ovakvih proslava jeste kompleks vinarije i restorana Malča. U neposrednoj blizini Niša, na samo kilometar od auto puta, Vinarija Malča je svojevrsna oaza  prirodne lepote i domaćih ukusa, do koje stižete za 15ak minuta iz Niša.

Kreativni tim vinarije i restorana Malča sa zadovoljstvom kompletno organizuje i dekoriše tematska venčanja, u šumi, na lagumu, ili u restoranu čija terasa se nalazi u samom vinogradu. Idealno  za sve one koji žele da njihovo venčanje bude drugačije. Mladenci mogu da naprave i foto sešn u prirodi pored reke i u samoj vinariji koja poseduje 4 vinske kuće iz 4 različitih vremenskih epoha.

Ovo mesto je podjednako idealno i za dečije rođendane, s obzirom da u velikom dvorištu poseduje mobilijar za decu, kao i u samom restoranu dečiji sto sa igračkama i dečiji meni hrane, tako da se  roditelji mogu opustiti dok se mališani zabavljaju. Spremno svaku maštu izgleda proslave pretvore u stvarnost, kako kroz dekoracije stolova, pozadina za slikanje, slatkih i voćnih stolova, tako i kroz potpunu i kompletnu organizaciju svih pratećih detalja.

Gosti će, osim u ambijentu, uživati i u ukusima stare domaće kuhinje i specijalitetima koji u kombinaciji sa specijalnim rakijama i autohtonim vinima čine bogatu gastronomsku ponudu za prave meraklije.

Obzirom da je velika potražnja mesta za organizaciju proslava na otvorenom, naročito posle Covida, ukoliko imate u planu, preporuka je što pre rezervisati željeni datum, a možete ostvariti i 10% popusta na veće proslave radnim danom.

Ljubazni tim restorana vinarije Malča vam poručuje:

Neka organizacija Vaše proslave bude naša briga, a Vaše uživanje!

Telefon: 0628015745